Tietoja minusta

Oma kuva
Kolmen nuoren aikuisen huolehtiva äiti ja suopea vaimo miehelle, jonka intohimo on moottorit ja bensankäry. Perheeseeni kuuluu myös 13 vuotias heppaherra, sekä kaksi hyvin hemmottelun kipeää 9 vuotiasta kissaa. Rakastan perhettäni, kotimaan tarjoamia eri vuodenaikoja, ruokaa, pitkiä keskusteluja, liikkumista, takkatulta, terveyttä ja onnellisuutta.

lauantai 7. syyskuuta 2019

Sinä olet tärkeä!

Multa kysytään usein, et miten mä aina jaksan, tai ihmetellään, miks mä olen niin enerkinen?
Muutamia vuosia sitten mut valittiin Somerogaalassa "Vuoden Ilopilleriksi" ja äänestäjien mukaan, kunniakirja tuli oikeaan osoitteeseen. Olihan se hieno titteli. Lämmittää sydäntä vieläkin❣️

Mut voin kaikkien helpotukseks kertoa et olen ihan tavallinen ihminen. On mullakin huonoja päiviä. Joskus metsä raikaa ja tanner tömisee, mut sen jälkee on piiitkä seesteinen aika. Sen voi todistaa perhe ja lähimmät ystävätkin😅
Ja se on tervettä, normaalia käytöstä. 

Mä taas oon ite ihmetelly sitä, et
miks pitää viljellä negatiivisuutta ja omaa äreää fiilistä ympäri pitäjää??
Mun henkilökohtanen mielipide on, et pitäs pystyy purkamaan se sen hetkinen paha olo muul tavoi ku vahvasti sitä julkistamalla ulkomaailmaan...sellane ikävä ruokkii ja saa kaikki pauloihinsa. 
Muutamat pahan päivän päivitykset ja suru-uutiset ymmärrän kyllä ❤️mut et ihan jokasta negatiivist mielipidettä ja omalta osalta paskaa päivää... Hei Camoooon!😮

Jos ootte huomannu ni iltapäivälehdet mällää vaan surullisilla, noloilla ja ikävillä asioilla, puskaradiossa ollaan kiinnostuneita vaan toisten ihmisten epäonnesta, surusta ja mokista. Ikinä kukaan ei saa olla onnellisempi tai omistaa enemmän kuin itse, siinä kohtaa Herra tai Rouva Kateus nostaa jo vahvasti päätään ja pahat tarinat aloittavat kulkunsa. 
Mietittekö ikinä miten saisi omalla käytöksellä ja sanomisella tilanteista ja asioista paljon "ihmisystävällisempiä"🤗 Mä mietin!


Mun ilonen olemukseni ja  enerkisyys ei kuitenkaan oo feikattua. Ihan luonnolista, joka paljolti kumpuaa sen kautta mitä koen, tunnen ja kunka voin.

Pidän itsestäni huolta. Tiedän olevani itselleni tärkeä. Ja simppeli totuus vaan on se, että ellen huolehdi itsestäni, en pysty huolehtimaan kenestäkään muustakaan.

Muutamia vuosia sitten päätin, etten ole valmis ottamaan vastaan lääkityksiä kansansairauksiin(sydän -ja verisuoni, diabetes, astma, krooniset keuhkosairaudet, tuki-ja liikuntaelimistön sairaudet ym...)
Teen kaiken sen asian eteen, että pysyn perusterveenä.
Liikun, syön, juon, nukun, juhlin, laiskottelen, teen töitä ja mitä näitä perusasioita nyt ihmisellä on arkielämässä - tasapainossa. Mikään ei ole pannassa, koska elämästä haluan silti nauttia. 
Ei voi sanoa, että olen hurahtanut mihinkään.
Tää tulee luantasesti.
Tämän ikäisenä ku tuntee roppansa ja pääkoppansa, pystyy hyvin ennakoimaan asioita ja tuntemuksia.

Yks suuri vaikuttaja mun omaan hyvinvointiin  ja tasapainosuuteen on
Young Livingin ETEERISET ÖLJYT

Koko meidän perhe öljyilee, kukin omalla tavallaan. Jollekkin meistä on hetken apu tärkeintä, juuri sillä kohtaa. 
Itse käytän päivittäin🌱
Diffuuserissa, tossa keittiön pöydällä pöhisee tällä hetkelläkin Thieves. 
Tää öljy  on yks mun suosikeista, ja uskokaa vaan, niitä on tän 2 kk aikana kertyny jo muutama.
Syksy on juuri sitä aikaa, kun jyllää satoja viruksia😷
Thieves on se mikä poistaa huoneilmasta pöpöjä, sekä on yliopistollisesti testattu ja todettu tukevan tehokkaasti immunijärjestelmää ja hyvää terveyttä.

Parhaan hyödyn tästä öljystä saa, kun osaa käyttää sitä kokonaisvaltasesti. Hiero tippa tai kaksi jalkapohjiin, anna vaikka itsellesi kunnon jalkahieronta. Sen jälkeen kurlaa vesitilkkaan sekoitettuna kurkusta pöpöt pois. Tippa Thieves+ öljyä(voi nauttia sisäisesti) aamukahviin "suojaa" sut heti jo herättyäsi.
Täydentää myös erinomaisesti ruokia mausteisella aroomillaan.
Itse pesen myös hampaat thieves hammastahnalla, ei pääse pöpöt tekemään pesäänsä sinnekkään.
Kuukausi sitten pesin pesuhuoneen kaakelit samaisella öljyllä. 
Suhde 4 tippaa thievsiä ja 500ml vettä suihkupulloon. 
Saumat, kaakelit ja jopa akryylimassalattia puhdistui pesujäämistä, kalkista ja ihorasvoista. 
Jälkeenpäin olen tarkastellut silmä kovana alkaako 
"kasvustoa" eli likajäämiä syntymään taas uudelleen. Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että ei näy!! Eli pesee, poistaa ja lisäksi suojaa. WAU!!

Thieves+ öljy 5ml 
jäsenille 16,24€ 
ei-jäsenille 21,37€

Thieves öljy 15ml 
jäsenille 41,73€  
ei-jäsenille  54,91€ 


Voisin kertoa näistä öjyistä loputtomiin, mutta kyllästymispisteen välttämiseksi jätän seuraavan öljyn esittelyn ensikertaan🤩😀

Mistä tuotteesta sinä haluaisit kuulla? Onko jokin öljy jota käytät, tai haluaisit koittaa? Haluatko tietää lisää Young Livingin tuotteista?

Tästä pääset öljy-sivuilleni, ota rohkeasti yhteyttä💕
www.myyl.com/salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti